Search

Blue is this seasons colour

Date16.03.23
När power mixas med himmel och hav så får man den perfekta blå nyansen. Det blir en poppig, kraftfull och ödmjuk blå ton som trots allt skapar ett lugn omkring sig. Blå med stort B helt enkelt – och såklart säsongens färg!

Hos oss finns en baspalett med kulörer som alltid finns med, men inför varje säsong blommar någon ut och sätter extra mycket prägel på kollektionen. Inför våren och sommaren möter vi blått, där power blandats med mycket nyanser av himmel och hav. En ödmjukare kulör än den power blå men som ändå poppar och tar lika mycket plats.nnn

Blått är en kulör som har en självklar plats, inte bara i vår färgpalett utan överallt runt omkring oss. En färg som är lätt att tycka om och som enkelt passar in. Säsongens blå är en perfekt accessoar färg, den blir som härliga utropstecken när man använder den i inredningen. 

Tips när du inreder med blått

Mixa nyanser av blått

Himlen och havet består inte bara av en blå nyans, just därför kan man mixa olika blå för att förstärka naturen nära inpå. 

Olika blå ger olika intryck

Mörkare blå ger en elegantare upplevelse, mittemellan blå ger ett piggare och fräschare intryck och poppig ger kraft och energi. 

Passar alla material

Blå passar med alla olika material, mörk ek, metall eller vit.

Nära vatten och himmel

Generellt sätt är blått i inredningen ett sätt att skapa lugn, de blå tonerna får oss att känna oss nära vatten och himmel.

Romanstisk blå

Vitt tillsammans med ljus- eller mellanblå kan upplevas lite romantiskt när man tar in den i ett rum.

Blå som accentfärg

Poppig blå som accentfärg ger energi till rummet. 

Rummets utropstecken

Vi älskar blå detaljer som utropstecken i inredningen!

Vårt motto

Blått + blått = sant