Search

Momentous Tangibles SS23

Date10.01.23

Visst känns det som att spelet börjat om på nytt igen? Att nya möjligheter väntar på att upptäckas, att dörrar åter står på glänt och vidöppna fönster plötsligt skapar ett underbart korsdrag. Vad var det nu igen som vi skulle förhålla oss till? Är tärningen redan kastad eller har en helt ny värld formats under våra fötter? Vi tror självklart på det sistnämnda eftersom inget med ByOn är vad det först verkar vara. Och för att vi alltid tror på att möjligheter finns.

n

De skapas på nytt. Du vet #bubblesforeveryday-tänket.

När vi går in i den här säsongen så gör vi det ihop med coola karaktärer som flyttar in i Byons lekfulla värld. Mira, en ny följeslagare med starka egenskaper och ett attraktivt mod tar oss framåt. Hon guidar oss genom de hemliga rummen, till de nya världarna och genom de omåttligt långa labyrinterna som startar på ett ställe och slutar på ett annat. Hon undrar - vad är egentligen rätt för ett hem? Vem bestämmer att det ska vara på ett speciellt sätt? Vem sätter spelreglerna?nnVi på Byon tror på frihet och blandar lekfulla färger med sköna material. Det gröna äpplet står för en av säsongens viktigaste kulörer stilsäkert uppblandad med en inbjudande nyans av mandarin. Förutom detta är kollektionen så klart full av färger vi älskar och känner igen sedan tidigare. Materialen är handgjort glas, rostfritt stål, keramik, porslin och organisk bomull. Det ska vara enkelt för dig att välja ”rätt”. Eller hur var det nu? Jo, känns det rätt för dig är det aldrig fel. Regler är till för att brytas! nnVarmt välkommen till SS2022 med oss på Byon!nn

PS: På #bubblesforeveryday bryter vi regler och låter hemmet blomma upp på alla tänkbara sätt. Hur låter du #bubblesforeveryday ta plats i ditt hem? Säsongens nyheter hittar du här!

Regler är till för att brytas!

  (2)
  (8)
  (5)
  (3)
  (2)
  (2)